Blíži sa referendum, prejavme svoju vôľu!

04.09.2010 Celý región

Milý spoluobčan, nezdá alebo zdá sa Vám divné, že sa o blížiacom referende nič nehovorí a nič nepíše v masovokomunikačných prostriedkoch?
Prečo sa verejnosť nevyzýva, aby prišla k urnám, ako keď sa delí moc?
... .
Viete o čom sa bude rozhodovať?

Nedajte sa pomýliť argumentom, že sú to zbytočne vyhodené peniaze.

Peniaze neušetríte, lebo referendum 2010 je právoplatne vyhlásené a bude, ale môžete zahlasovať za zmenu, ktorá ušetrí nám všetkým -
Vaša účasť je potrebná.

Referendum sa vykoná v sobotu 18. septembra 2010 od 7:00 do 22:00 s
otázkami:

1. Súhlasíte s tým, aby Národná rada Slovenskej republiky zákonom zrušila povinnosť fyzických osôb a právnických osôb platiť úhradu za služby verejnosti poskytované Slovenskou televíziou a Slovenským rozhlasom?

2. Súhlasíte s tým, aby Národná rada Slovenskej republiky zákonom rozšírila možnosť prejednať konanie poslanca Národnej rady Slovenskej republiky ako priestupok na všetky priestupky podľa zákona o priestupkoch?

3. Súhlasíte s tým, aby Národná rada Slovenskej republiky ústavným zákonom znížila počet poslancov Národnej rady Slovenskej republiky na 100 s účinnosťou od nasledujúceho volebného obdobia?

4. Súhlasíte s tým, aby Národná rada Slovenskej republiky zákonom ustanovila, že orgány verejnej moci môžu obstarávať osobné motorové vozidlá s obstarávacou cenou maximálne 40 tisíc eur?

5. Súhlasíte s tým, aby Národná rada Slovenskej republiky ustanovila možnosť voliť poslancov Národnej rady Slovenskej republiky a poslancov Európskeho parlamentu prostredníctvom internetu?

6. Súhlasíte s tým, aby Národná rada Slovenskej republiky zákonom vyňala osoby poverené výkonom verejnej moci z možnosti uplatniť právo na odpoveď podľa tlačového zákona? \".

Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 564/1992 Zb. o spôsobe vykonania referenda v znení zákona č. 192/2007

KONEČNE MOŽETE AJ VY ZASIAHNUŤ DO MOCI MOCIPÁNOV, KTORÍ NÁS POTREBUJÚ, LEN JEDEN DEŇ V ROKU. KEĎ NÁM TO UŽ PREDOSTRELI NA STOL A CHCÚ TO MAŤ, NECH TO MAJÚ !!! !!!

A PREČO KRIČIA, ŽE BUDE NEPLATNÉ, NO LEBO SA BOJA, ŽE BUDE PLATNÉ !!!

NEBUĎTE ĽAHOSTAJNÝ A POĎTE ZAKRÍŽKOVAŤ SVOJU ODPOVEĎ NA KAŽDÚ OTÁZKU!!!
 

Vyberte región